
Online Canada
DURATA
1 Years
LINGUE
Inglese
RITMO
Tempo pieno
SCADENZA DELLA DOMANDA
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LA PRIMA DATA DI INIZIO
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TASSE UNIVERSITARIE
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FORMATO DI STUDIO
Insegnamento a distanza
Ammissioni
Borse di studio e finanziamenti
Several scholarship options are available. Please check the university website for more information.
Esito del programma
Program Vocational Learning Outcomes
Program Vocational Learning Outcomes describe what graduates of the program have demonstrated they can do with the knowledge and skills they have achieved during their studies. The outcomes are closely tied to the needs of the workplace. Through assessment (e.g., assignments and tests), students verify their ability to reliably perform these outcomes before graduating.
- Identificare il funzionamento e gli effetti reciproci degli ingredienti e prevedere come verrà influenzato il prodotto finale.
- Esegui la risoluzione dei problemi e le ricette per la risoluzione dei problemi.
- Eseguire le tecniche di base coinvolte nella produzione quotidiana di un panificio e di una pasticceria.
- Riconoscere e produrre prodotti da forno classici e moderni.
- Applicare i principi e le pratiche di sicurezza alimentare identificati dall’unità sanitaria locale.
- Applica i principi matematici di base e le conversioni di ricette, formulazioni di prodotti da forno e percentuali.
- Practice skills used in the daily operation of a bakery, including cost controls, food cost, percentages, labour cost, and inventory controls.
After successfully completing this program, you may enter the third semester of the Baking and Pastry Arts Management diploma program.
Graduates from the Baking Skills program can transition directly into the second year of the Baking and Pastry Arts Management Program.